E-book spreekuur Epe

7 december 2017, van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Epe

Kosten: Gratis

Lukt het maar niet om de e-books van de Bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken voor het lezen van de e-books van de Bibliotheek? Of is er een andere vraag over het lenen van e-books? Kom dan naar het e-book spreekuur.

De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze e-book spreekuren graag persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis.

Neem de eigen tablet, smartphone of e-reader en laptop mee. Ook is het handig om een notitieblok mee te nemen voor het maken van aantekeningen.

Leden van Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen gratis e-books lenen. De uitgebreide collectie e-books is te lezen op een e-reader, smartphone, tablet of computer. Gebruikers maken eenmalig een webaccount aan via bibliotheek.nl/ebooks en downloaden de e-books vanuit de luie stoel. In de e-bookcollectie zijn duizenden titels te vinden: literaire romans, thrillers, streekromans, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld reizen & landen, gezondheid & psychologie of waargebeurde verhalen.