film 'Ex Machina' in Dorpshuis de Brinkhof

30 november 2017, van 19:30 tot 21:30 | Dorpshuis de Brinkhof in Wezep

Kosten: € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang van de film

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit jaar staat de leesbevorderingsactie Nederland Leest in het teken van Robots en Robotica. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? In het teken hiervan vertoont bibliotheek Noord-Veluwe op donderdag 30 november de sciencefictionthriller uit 2015 Ex Machina in Dorpshuis de Brinkhof in Wezep.

Caleb, een 26-jarige programmeur die werkzaam is voor het grootste internetbedrijf ter wereld, wint een wedstrijd waarbij hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van Nathan, de teruggetrokken CEO van het bedrijf. Wanneer Caleb echter aankomt op de afgelegen locatie, ontdekt hij dat hij moet deelnemen aan een vreemd en fascinerend experiment waarin hij te maken krijgt met de eerste echte kunstmatige intelligentie, ondergebracht in het lichaam van een mooi robotmeisje.

Aanvang van de film 19.30 uur. Entree € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang van de film. Locatie: Dorpshuis De Brinkhof, Zuiderzeestraatweg 500, 8091 CT Wezep.