Lezing door Aaltje van Zweden

1 februari 2018 | Gemeenschapscentrum 't Huiken in Elburg

Kosten: € 7,50

Aaltje van Zweden (echtgenote van Jaap van Zweden) schreef met “Om wie je bent” een indringend boek over haar eigen geschiedenis en over die van haar zoon Benjamin, die autisme heeft. In november 2016 ontving Van Zweden de prestigieuze Hélène de Montigny-prijs voor haar grote inzet voor autisten.

In haar boek vertelt Aaltje van Zweden op even ontroerende als inspirerende wijze hoe zij de verschillende werelden waarin zij leeft, weet te combineren. Ze is de vrouw van één van ’s werelds bekendste dirigenten, moeder van vier kinderen en voorvechter voor de erkenning van autisme.

Vanwege de verwachte grote belangstelling wordt geadviseerd vooraf entreekaarten te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij de Elburger Boekhandel, Vischpoortstraat 4, 8081 ER Elburg, of online te reserveren via onderstaande knop.

Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,50

Gezamenlijke organisatie van de Bibliotheek Noord Veluwe, de Elburger Boekhandel en de Culturele Stichting Elburg.