Maarten van Rossem in Heerde

17 november 2017 | Dorpshuis in Heerde

Kosten: € 17,00

Met humor en onvoorstelbaar veel kennis van zaken zal Maarten van Rossem, de bekendste historicus van Nederland, ingaan op actualiteiten, maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Is zijn commentaar dwars of relativeert hij teveel?

Kom 17 november luisteren en oordeel zelf! Welke onderwerpen aan de orde komen kun je zelf bepalen, waar wil je het met Maarten over hebben? Geef je suggestie door aan info@bibliotheeknoordveluwe.nl voor 13 november.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van “De slimste mens”, van het programma “Hier zijn de Van Rossems” en hij is een frequente gast bij De Wereld Draait Door.

Deze avond is een samenwerking tussen de Bibliotheek en het Dorpshuis De Heerd in Heerde. Aanmelden via de knop hieronder,