Roadshow met Tommy Wieringa

7 maart 2018 | Gemeenschapscentrum Het Huiken

Kosten: € 10,00 – scholieren tot en met 18 jaar € 5,00

Deze avond vindt een wel heel bijzondere happening plaats in gemeenschapscentrum Het Huiken. Roadshow met schrijver Tommy Wieringa. Aanleiding is zijn nieuwste boek, “De heilige Rita”.

De heilige Rita is een ontroerende roman over een vader en een zoon en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp. Hoofdpersoon is Paul Krüzen. Lang geleden stortte een Russische piloot neer achter hun huis. Daarna gebeurde er van alles. De Chinezen kwamen, zij namen o.a. het café in het dorp over, de rest van de wereld volgde. Toen kwam ook de onzekerheid. Paul Krüzen steekt de grens over. In een bordeel raakt hij verzeild in een conflict dat hem dwingt de verscholen positie te verlaten die hij in het leven heeft gekozen. Van dit dorp en deze mensen is Rita, patrones van de hopeloze gevallen, de beschermheilige.

Maar er gebeurt deze avond veel meer!!! Het wordt een verrassende avond met medewerking van onder andere Freek van der Heide, de Big Band van de Muziekschool de Spelerij en anderen. Kortom een hele happening voor jong en oud.

Aanvang: 20.00 uur Entree: € 10,00 – scholieren tot en met 18 jaar € 5,00.

Vanwege de verwachte grote belangstelling wordt geadviseerd vooraf entreekaarten te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij:

• de Elburger Boekhandel, Vischpoortstraat 4, 8081 ER Elburg
  • de Readshop, Centrumplein 1, 8084 AZ op ’t Harde
  • of online te reserveren via onderstaande knop

Gezamenlijke organisatie van de Bibliotheek Noord Veluwe, de Elburger Boekhandel, de Culturele Stichting Elburg, Stichting UNG evenementen en Read Shop ’t Harde.