Wie ben je geworden die je vroeger niet wilde zijn? bij Walk&Talk Epe

16 januari 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Epe

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Debora Kruithof, biografisch- en talentencoach, geeft op woensdag 3 januari een interactieve workshop bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. De workshop heeft als thema “Wie ben je geworden die je vroeger niet wilde zijn?’’

Leven met een uitkering is niet leuk maar biedt zeeën van tijd, het is een kans om te worden wie je vroeger wél wilde zijn. Maar wat is hiervoor nodig? Het antwoord ligt in de biografie. Op deze ochtend wordt, via beeld en geluid, zichtbaar gemaakt hoe je, door zelfsturing, het uitkeringsbestaan toekomstgericht kunt maken. Deze ochtend zet je absoluut aan het denken omdat het voor iedereen herkenbaar zal zijn.

Na de informatie van Debora Kruithof kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. 

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.  Aanmelden hoeft niet, mag wel.