Leren en werken Stedenvierkant bij Walk&Talk Epe

17 juli 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Epe

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst in de bibliotheek in Epe op dinsdag 17 juli. Deze ochtend heeft de bibliotheek Geja de Koekkoek uitgenodigd. Geja is werkzaam bij Leren en Werken Stedenvierkant.

Samen met verschillende partners waaronder oa UWV, gemeenten en het bedrijfsleven ontwikkelen ze activiteiten, producten, diensten en advisering die de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt verbeteren. De dienstverlening van Leren en Werken Stedenvierkant richt zich op werkzoekenden, werknemers en scholieren.

Na de informatie van Geja kunnen de deelnemers hun ervaringen met elkaar uitwisselen en contacten leggen. Zoals altijd begint deze bijeenkomst om 9.30 uur en duurt de bijeenkomst tot ca. 11.30 uur. 

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, net als het kopje koffie of thee. Aanmelden hoeft niet, mag wel.