Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden in Elburg

16 februari 2018, van 09:30 tot 11:30 | Wijkontmoetingscentrum in 't Huiken in Elburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen die op zoek is naar werk, kan op vrijdagmorgen 16 februari naar de bibliotheek van Elburg komen voor een Walk&Talk-bijeenkomst. Deze ochtend is Mariël Schotpoort (medewerker bibliotheek Brummen|Voorst) gevraagd om een presentatie te verzorgen. Mariël laat zien dat netwerken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn als vaak gedacht wordt.

Op een verjaardag, tijdens de hond uitlaten of zelfs aan de kassa bij een supermarkt kunnen de netwerktechnieken ingezet worden. En net zo belangrijk, iedereen heeft competenties die met elkaar gedeeld kunnen worden. Hoe kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten?

Daarna kunnen de deelnemers hun ervaringen met elkaar delen en contacten leggen in de zoektocht naar werk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum in 't Huiken in Elburg en duurt van 09.30 tot 11.30 uur.

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

De Walk&Talk bijeenkomst bij het Wijkontmoetingscentrum in 't Huiken in Elburg is elke derde vrijdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, net als het kopje koffie of thee. Aanmelden hoeft niet, mag wel.