Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd 1,5 meter afstand | Was je handen vaak en hoest in je elleboog | Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar in alle publieke binnenruimtes. Dit geldt bij bewegen, staan of zitten.

Werk en inkomen

Bibliotheek Noord Veluwe organiseert o.a. samen met de stichting JobOn en Walk&Talk netwerkbijeenkomsten. Als bibliotheek zetten wij ons onder meer in voor de ontwikkeling en informatievoorziening van de inwoners van ons werkgebied.

Wie op zoek is naar werk of inspiratie wil krijgen voor het vervolg van zijn loopbaan, kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken.

De Bibliotheek Noord-Veluwe geeft een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Een medewerker organiseert de netwerkbijeenkomst vanuit de bibliotheek: “Tijdens de bijeenkomst zijn er verschillende werkvormen die we gebruiken, waarbij de deelnemers vooral onderling met elkaar aan de slag gaan. Iedereen vertrekt naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om het cv te verbeteren”.

Actief netwerken
Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Tegenwoordig is het echter belangrijk om actief te netwerken. Dankzij de netwerkbijeenkomsten bij de bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren.

Deelname aan deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis, net als het kopje koffie of thee. Kijk voor data, locaties en aanmelden in onze agenda.