Resultaat 1 - 10 (van 166)

• Biebtip 252

15 augustus 2017

Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo’s proberen kwijt te raken. In dit statige landhuis worden magere maaltijden geserveerd en staat lichaamsbeweging voorop. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft, betaalt een netto jaarinkomen als boete. En díe dreiging blijkt te werken.

Bekijk details van Biebtip 252

• Biebtip 251

9 augustus 2017

Verbijsterd is Kevin als op een dag Bjorn in de klas staat. Bjorn, zijn vroegere vriend! Springlevend, en met een glimlach op zijn gezicht. Hoe kan dat nou?

Bekijk details van Biebtip 251

• Biebtip 250

3 augustus 2017

Wat hebben wij (mijn dochter en ik) een plezier gehad met dit boek!

Bekijk details van Biebtip 250

• Taalvrijwilligers gezocht!

20 juli 2017

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. Als taalvrijwilliger kun je iemand helpen om beter te worden in lezen, schrijven of spreken en daarmee kun je het verschil maken in iemands leven.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht!

• DigiSummer bij de Bieb

13 juli 2017

Leuke digitale activiteit voor de kids! De zomervakantie is begonnen en daarom heeft de Bibliotheek Noord-Veluwe een leuke digitale activiteit voor kinderen uit groep 6, 7 en 8: programmeren met de Makey-Makey!

Bekijk details van DigiSummer bij de Bieb

• Jaarverslag enthousiast ontvangen

10 juli 2017

Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe heeft de vijf wethouders in het werkgebied van de bibliotheek het jaarverslag 2016 overhandigd.

Bekijk details van Jaarverslag enthousiast ontvangen

• Enthousiaste reacties na computertraining bibliotheek

4 juli 2017

De computertraining van de Bibliotheek Noord-Veluwe voorjaar 2017 is afgerond. De deelnemers (dit maal van 40 – 80 jaar oud) zijn zeer enthousiast over de gevolgde Klik & Tik training. Ze noemen de training zeer leerzaam, je ontdekt dingen die je nog niet kende en leert dingen die je nog niet wist. Het in je eigen tempo in de groep kunnen werken is een groot voordeel, je merkt dat je niet de enige bent met vragen.

Bekijk details van Enthousiaste reacties na computertraining bibliotheek

• ZomerleesBingo bij de Bibliotheek

28 juni 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar ZOMERLEESBINGO

Bekijk details van ZomerleesBingo bij de Bibliotheek

• E-bookspreekuur Hattem, Elburg, Heerde, Epe en Wezep

26 mei 2017

Het papieren boek is nog steeds populair, maar vooral in de vakantie worden er veel e-books gelezen. Bibliotheekleden kunnen gratis e-books lenen via bibliotheek.nl. Voor hulp bij het lenen van deze e-books of het aanmaken van een account om e-books te kunnen lenen zijn er e-bookspreekuren in iedere gemeente uit het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van E-bookspreekuur Hattem, Elburg, Heerde, Epe en Wezep

• Certificaten voor werken met e-overheid

26 mei 2017

In de bibliotheek in Epe hebben 5 cursisten een Digisterker certificaat ontvangen. Bij een Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid. Ook de website van de gemeente Epe wordt behandeld.

Bekijk details van Certificaten voor werken met e-overheid