Biebtips

Resultaat 111 - 120 (van 449)

 • Biebtip 340 Bekijk details

  14 januari 2020

  Het boek: “De praktijk van een huisarts?” is geschreven door Joost Zaat. Hij is huisarts in Purmerend en schrijft vanaf 2017 ook columns in de Volkskrant. In zijn verhalen geeft hij aan hoe veel omvattend en complex een huisartsenpraktijk is.

  Bekijk details van Biebtip 340

 • Biebtip 339 Bekijk details

  7 januari 2020

  Je hoeft niet naar een ander land te gaan om op reis te zijn. Dit kan gewoon thuis op de bank. Leen een reisverhaal bij de bibliotheek en je waant je in andere sferen.

  Bekijk details van Biebtip 339

 • Biebtip 338 Bekijk details

  17 december 2019

  Van de beroemde Japanse opruimexpert Marie Kondo, die al enkele bestsellers schreef over haar methode van opruimen, is nu een prentenboek voor kinderen verschenen.

  Bekijk details van Biebtip 338

 • Biebtip 337 Bekijk details

  10 december 2019

  "Aan de muur hingen ketens. Een verzameling ijzeren staven en knotsen stond netjes gerangschikt in een standaard en op een tafeltje naast een bak met houtskool lagen diverse klemmen. In het midden van de kamer stond een houten bank in de vorm van een kruis, met zware sluitingen: de pijnbank."

  Bekijk details van Biebtip 337

 • Biebtip 336 Bekijk details

  3 december 2019

  De vijftienjarige Kiki woont bij haar moeder, sinds de scheiding van haar ouders twee jaar geleden. Haar vader heeft inmiddels een nieuwe vriendin en sinds kort ook een baby. Haar moeder heeft de breuk nog niet verwerkt en Kiki doet haar best om haar moeder op te vrolijken. Wanneer ze wat leuks met vriendinnen gaat doen houdt ze dat geheim voor haar moeder, om haar maar niet te kwetsen. Op school vindt ze ook afleiding bij de knappe Tobias, die haar ineens veel aandacht geeft.

  Bekijk details van Biebtip 336

 • Biebip 335 Bekijk details

  26 november 2019

  Foto’s liken, informatie zoeken, op een linkje klikken. Jij wilt vast niet dat iedereen alles van je weet. Toch deel je online veel informatie met anderen, maar je weet niet wat er met je gegevens gebeurd.

  Bekijk details van Biebip 335

 • Biebtip 334 Bekijk details

  21 november 2019

  Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn vaak op reis, samen met hun dochters en prinses Beatrix. Kun je ze vinden in Sevilla, bij Sail Amsterdam of hun staatsbezoek aan Japan? En hoeveel flamencojurken tel je, hoeveel roeibootjes en hoeveel lampionnetjes?

  Bekijk details van Biebtip 334

 • Biebtip 333 Bekijk details

  5 november 2019

  Je kent ze misschien wel: De posters van Plint. Vaak hangen ze in scholen of andere openbare gebouwen. Mooie gedichten met een prachtige illustratie erbij. Ik vind het altijd een feestje om er even bij stil te staan en ze te lezen!

  Bekijk details van Biebtip 333

 • Biebtip 332 Bekijk details

  29 oktober 2019

  Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met Donal Skehan op tv. Een jonge jongen die veel passie voor het eten en ingrediënten heeft.

  Bekijk details van Biebtip 332

 • Biebtip 331 Bekijk details

  22 oktober 2019

  Een alfabet van gevoelens. De B van bijzonder, de C van chagrijnig, de D van dapper, J van jaloers en de K van kwetsbaar. Misschien weet je hoe dat voelt, maar hoe verbeeld je dat?

  Bekijk details van Biebtip 331

Paginanavigatie