De Bieb van Nu

Op 15 november 2019 is de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek gestart. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken geleend kunnen worden, maar ook waar u de gelegenheid krijgt om te ontdekken, ontmoeten & ontspannen. Deze actie loopt tot 15 januari 2020. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeautje.

Aanmelden en vragen Wilt u lid worden van de Bieb van Nu? Kijk dan op www.geldersebibliotheken.nl/debiebvannu. Kent u iemand uit uw omgeving - bijvoorbeeld een vader, moeder, dochter of zoon – die dol is op lezen, leren en ontdekken? Informeer hem of haar over onze actiepagina, of kom samen naar een van onze vestigingen.

De meeste mensen associëren De Bibliotheek met boeken, rust en ruimte. Steeds meer en meer ontwikkelt ‘De Bieb van Nu’ zich ook tot een plek om te kunnen studeren en elkaar te ontmoeten. Of je nu wilt leren hoe Robotica werkt, je kennis wilt vergroten over Windows 10, of wilt luisteren naar verhalen van bekende schrijvers als Özcan Akyol of Annejet van der Zijl, in De Bibliotheek kan het allemaal! De ‘Bieb van Nu’ is een veilige plek die u helpt bij het vergroten van uw wereld.

Ons doel is dat ieder nieuw Bibliotheek-lid naar verloop van tijd kan zeggen: ‘I love de Bieb’. Heeft u nog vragen over deze wervingscampagne? Stuur dan een mail naar welkom@debiebvannu.nl.