Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd 1,5 meter afstand | Was je handen vaak en hoest in je elleboog | Mondkapje verplicht vanaf 13 jaar

Wethouders ontvangen boeken voor college en raadsleden

Wethouders ontvangen boeken voor college en raadsleden

Vijf wethouders van de gemeenten uit ons werkgebied hebben uit handen van Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, Nederland Leest boeken voor het college en de raadsleden ontvangen. Nederland Leest is de landelijke actie waarbij bibliotheken jaarlijks een boek cadeau geven aan leden en bezoekers.

 

Gemeente Elburg

Wethouder Klein heeft in de bibliotheek in Elburg Nederland Leest cadeauboeken in ontvangst genomen.

Nederland Leest

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom hetzelfde boek, onder het motto één boek, duizend gesprekken. Dit jaar is het cadeauboek het boek De wandelaar van Adriaan van Dis. Lezers krijgen dit boek cadeau van de bibliotheek, het centrum voor ontmoeting en gesprek. Het afgelopen jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich voornamelijk tussen vier muren afspeelde. Onder andere om te laten zien dat reizen niet altijd fysiek hoeft te gebeuren is het thema van Nederland Leest dit jaar: Over de grens. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Zolang de voorraad strekt kunnen leden en bezoekers een exemplaar van De wandelaar ophalen bij hun bibliotheekvestiging.

 

Gemeente Epe

Wethouder Aalbers heeft in de bibliotheek in Epe Nederland Leest cadeauboeken in ontvangst genomen.

Gemeente Hattem

Wethouder Broekhuis heeft Nederland Leest cadeauboeken in ontvangst genomen.

Gemeente Heerde

Wethouder Çegerek heeft in de bibliotheek in Heerde Nederland Leest cadeauboeken in ontvangst genomen.

Gemeente Oldebroek

Wethouder Vos ontvangt de exemplaren van De wandelaar uit handen van bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg