KidsLab – Maak een stopmotion filmpje met je mobiel (8-12 jaar)

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop

Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Maak een eigen stopmotion filmpje met je mobiel - zaterdag 1 mei

Stopmotion is een gratis app voor je telefoon of tablet waarmee je dingen kunt laten bewegen. Je kunt bijvoorbeeld filmen dat je knuffels lekker een appeltje eten. Je maakt in de app foto's terwijl je de spullen steeds een klein beetje verschuift. De app plakt deze foto's achter elkaar en zo wordt het een bewegend filmpje. Misschien laat jij wel je speelgoed door de kamer dansen!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 1 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 1 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen?
Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Ontwikkeld door Tetem

Benodigdheden

Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • mobiele telefoon