Voorleeskampioenen van de Noord-Veluwe!

De Voorleeswedstrijd van de regio Veluwe Noord is gewonnen door Mirthe Bakker van de K. Norelschool uit Epe. Volgens de jury had Mirthe een goed gekozen boekfragment en las ze prachtig voor. Het publiek luisterde ademloos. Mirthe zal de regio Veluwe Noord vertegenwoordigen bij de provinciale ronde op 9 april in Arnhem.

Naomi Smelt voorleeskampioen Oldebroek!

Naomi heeft een prachtige stem, las duidelijk voor en boeide met haar verhaal. Dit bewijst maar weer eens dat een heel goede lezer nog beter wordt door een goed gekozen stuk.

Lees meer

Lieke Klein voorleeskampioen Elburg!

Lieke Klein las voor uit Gruwelijk grappige griezelverhalen. Ze had hieruit een supergrappig verhaal gekozen over patat met een wel heel vreemd ingrediënt. Zij las duidelijk voor, rustig en met mooi stemgebruik dat paste bij het verhaal. Zelfs door haar lichaamstaal ondersteunde ze het voorlezen op een goede manier.

Lees meer

David van Lokhorst voorleeskampioen Vaassen!

David van Lokhorst las voor uit Achtste groepers huilen niet van Jacques Vriens. Hij las mooi voor met heldere stem, heel ontspannen en schijnbaar zonder zenuwen.

Lees meer

Mirthe Bakker voorleeskampioen Epe!

Mirthe Bakker las voor uit Achtste groepers huilen niet van Jacques Vriens. Ze wist het publiek muisstil te krijgen met het ontroerende, door haar zelf uitgekozen, fragment. Het was alsof de luisteraars samen met Akkie en haar ouders in het ziekenhuis waren.

Lees meer

Lilian de Groot voorleeskampioen Hattem!

Lilian las enthousiast voor en maakte uitstekend contact met het publiek. Ze las het verhaal met het juiste gevoel dat bij deze klassieker past.

Lees meer

Rosalin Mulder voorleeskampioen Heerde!

Rosalin werd door de jury omschreven als een toptalent als het om voorlezen gaat. Ze gebruikte de juist intonatie en het goede tempo van lezen.

Lees meer