Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Zomer-Lees-Bingo bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

Bijna zomervakantie. Tijd om te luieren en lekker te lezen. Om het (voor)lezen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar extra leuk te maken organiseert de Bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar een Zomer-Lees-Bingo. De Zomer-Lees-Bingo start op woensdag 10 juli en gaat door t/m 31 augustus.

Kinderen die mee willen doen kunnen vanaf 10 juli een Zomer-Lees-Bingo kaart ophalen bij de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Op de kaart staan 16 vakjes met leuke opdrachten. Zoals buiten lezen, over dieren lezen of met een zaklamp in bed lezen. In de bibliotheek krijgen de deelnemers een sticker op de bingokaart voor een uitgevoerde opdracht. Kies de 10 leukste opdrachten en als je 10 stickers hebt, heb je Bingo! Van 2 t/m 7 september kan tegen inlevering van de Zomer-Lees-Bingo kaart met minimaal 10 stickers een leuk presentje worden opgehaald.

Tafel vol met leuke boeken
Om te helpen met het uitzoeken van boeken staat er vanaf 10 juli in iedere bibliotheekvestiging een displaytafel gevuld met leuke boeken, zoals stripboeken, prentenboeken, boeken over dieren en spannende boeken. Want alle boeken tellen mee!

Extra prijs voor #zomerleesbingo op Facebook
Enthousiast aan het lezen in de zomervakantie? Deel dan een foto op Facebook van een boek dat je hebt gelezen met de hashtag #zomerleesbingo en tag het bibliotheekaccount @bibliotheeknoordveluwe.

Per gemeente wordt hiervoor een prijs uitgereikt, wie weet ben jij de gelukkige!