Bibliotheek Wapenveld op dinsdag open

Gepubliceerd op: 3 november 2017 09:38

Vanaf dinsdag 7 november is de bibliotheek in Wapenveld ook op dinsdag geopend van 14.00-17.00 uur. Er zijn die middag geen vaste medewerkers aanwezig, bezoekers kunnen zelf hun boeken uitlenen en inleveren en tijdschriften en kranten lezen. De vrijwillige gastvrouwen mevrouw Van Essen-Mommers en mevrouw Coenradie zorgen dat de selfserviceapparatuur en computers zijn opgestart waardoor de uitbreiding van uren mogelijk is.

Voor informatieve vragen, vragen over de collectie of wijzigingen in de ledenadminstratie (zoals het inschrijven van nieuwe leden) kunnen bezoekers terecht tijdens de openingstijden dat een vaste medewerker aanwezig is. Dit is op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00-17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00-20.00 uur. Ook op donderdag is de bibliotheek geopend dankzij de inzet van vrijwilligers, waardoor de bibliotheek in Wapenveld vanaf deze week iedere middag geopend is.