Voorwaarden en richtlijnen

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen. Lees meer

Biebtip 315

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 11:13

In dit boek leer je je eigen lichaam kennen. Van je kleinste teentje tot je kruin. Weet jij hoe alle lichaamsdelen heten? En hoe je je lichaam moet verzorgen? En wat doe je als je ziek bent?

Jonge kinderen maken kennis met hun eigen lichaam en tegelijkertijd het lichaam van een ander. Ogen, oren, buik, neus, mond, jongens, meisjes, voorkant, achterkant, elk stukje van je lichaam komt voorbij. Naast het uiterlijk van het lichaam gaat het ook over het innerlijk van het lichaam en het groeiproces. In de tekst zitten diverse vragen verwerkt, wat voelt fijn wat voelt niet fijn? Wijs maar aan! Het boek wordt afgesloten met zoekopdrachten.

Ook deze uitgave van Pauline Oud ziet er wederom zeer aantrekkelijk uit en is het eerste deel uit de serie “Kriebels in je buik”. Een mooi aanbevelenswaardig informatief boek met prachtige illustraties geschikt voor kinderen van ca 3 t/m 5 jaar. Ook ouders, opvoeders en leerkrachten kunnen er veel plezier aan beleven!

Wil jij dit boek ook lezen? Je vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Alie Smit, Medewerker klantcontacten
 

  • Titel: Alles over jouw eigen lichaam
  • Auteur: Pauline Oud
  • Uigever: Clavis
  • Jaar van uitgave: 2018
  • Aantal pagina’s: 34 ongenummerd