Biebtip 343

Gepubliceerd op: 4 februari 2020 11:58

De meest aaibare feelgoodroman van het jaar!

Toen ik dit boek bij toeval in handen kreeg twijfelde ik of ik het wilde lezen. De titel trok mij aan, maar zou het iets voor mij zijn om het verhaal van een poes te lezen? Ja dus! Een prachtige roman vanuit het oogpunt van een poes, prachtig verteld door Melissa Daley.

Poes Molly groeit liefdevol op bij de bejaarde Margery. Wanneer Margery ernstig dementeert, stopt haar zoon haar in een verzorgingshuis en dumpt hij Molly bij een vriend met bloeddorstige honden. Molly vlucht weg en vastbesloten een nieuwe, lieve eigenaar te vinden, leidt ze een zwervend bestaan. Na enkele avonturen op straat, vindt ze Debbie en haar café. Debbie valt acuut voor haar charmes, maar Molly heeft geleerd niet té gretig te zijn. Eenmaal binnen in het café en haar huis, komen er nieuwe obstakels op haar pad, die ze met of voor Debbie wil overwinnen. Gelukkig staat ze er niet meer alleen voor. Zal het Debbie en Molly lukken om het tij te keren en het eerste kattencafé van de Cotswolds te openen?

Een echte "must-have' voor elke kattenliefhebber die niet alleen wil wegdromen bij dit ontroerende en hartverwarmende relaas van een alleenstaande moeder en een kat, maar die ook wil weten wat een kat zoal denkt en beweegt en hoeveel hij of zij werkelijk verstaat en begrijpt, Heerlijk!

Wilt u dit boek ook lezen? U vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Elisa de Graaf, medewerker klantcontacten/Leesconsulent

  • Schrijver: Melissa Daley
  • Titel: Molly en het kattencafé
  • Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers
  • Jaar van uitgave: 2019
  • Aantal pagina’s: 302