Biebtip 357

Gepubliceerd op: 28 mei 2020 15:26

Wanneer de vader van FBI-agente, Nell Flynn overlijdt, keert zij terug naar Suffolk County, de plek waar ze is opgegroeid. Haar vader is bij een motorongeluk om het leven gekomen.

Haar vader is bij een motorongeluk om het leven gekomen. Met haar vader, Martin, rechercheur bij de plaatselijke politie, heeft zij nooit een goede relatie gehad en ze hadden nauwelijks contact met elkaar. Door de terugkeer naar haar ouderlijk huis komen veel herinneringen terug. Met name aan de tijd toen Nell 7 jaar was en haar moeder vermoord werd.

De voormalig partner van haar vader vraagt Nell om hulp bij een moordonderzoek op twee jonge vrouwen. Hoe meer ze te weten komt, hoe meer het erop lijkt dat haar vader wat met deze twee moorden te maken heeft. Ook vraagt ze zich af wat er nu precies tijdens de moord op haar moeder is gebeurd. Is daar de goede dader wel voor aangehouden? Nell is de enige die de juiste antwoorden kan vinden.

Dit boek, geschreven in de ik-vorm, komt wat moeizaam op gang, maar daarna wil je graag zo snel mogelijk doorlezen, de spanning wordt goed opgebouwd en door de onverwachte wendingen blijf je geboeid tot het einde. Kortom een snelle, vlot geschreven thriller waarin je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

Wilt u dit boek ook lezen? U vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Joke Webbink, medewerker klantcontacten

  • Schrijver: Cristina Alger
  • Titel: Meisjes zoals wij
  • Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
  • Jaar van uitgave: 2020
  • Aantal pagina‚Äôs: 267