Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Heerde

Gepubliceerd op: 3 juni 2019 17:10

Bij de bibliotheek in Heerde hebben de cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Veel nuttige informatie
De cursisten zijn heel enthousiast over de training. Ze vonden het een goede training en noemen met name de informatie die ze hebben gekregen erg nuttig. Alle cursisten hebben nu een DigiD en kunnen ermee werken.

Waardevolle training
De trainingen Werken met de e-overheid zijn een vast onderdeel van het aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, zegt “Als bibliotheek vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in deze snel veranderende maatschappij, dat mensen zich goed kunnen redden. Een computer kunnen gebruiken is tegenwoordig noodzakelijk. Met onze computertrainingen helpen we de inwoners van de Noord-Veluwe om zelfstandig met de computer of tablet te kunnen werken en zelfstandig kunnen werken met de e-overheid”

Computertrainingen bibliotheek
Er is een uitgebreide computertraining voor beginners, Klik & Tik. Sinds kort is er ook een aparte training voor tablets. De Digisterker training is voor cursisten die al wel met de computer kunnen werken, maar meer willen weten over overheidssites en DigiD.

Belangstellenden voor de training Werken met de e-overheid of voor de beginnerscursus Klik & Tik (laptop/pc of tablet) kunnen zich aanmelden bij de servicebalie in de Bibliotheek of via onderstaande knop.