Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in ‘t Harde

Gepubliceerd op: 16 april 2019 09:12

In de bibliotheek in ‘t Harde hebben vier cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Precies wat ik zocht
De cursisten zijn heel tevreden over de training. Terugkijkend op de cursus vertellen ze dat de training precies was wat ze nodig hadden. De training was duidelijk en goed, voor de medewerkers die de training gaven was het nooit te veel om iets uit te leggen.
Een van de cursisten vatte het mooi samen met de woorden “Precies wat ik zocht en nodig had!”.

Waardevolle training
In de Bibliotheek Noord-Veluwe worden al twee jaar trainingen Werken met de e-overheid gegeven. Voor Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, is het vanzelfsprekend dat de Bibliotheek deze training geeft “We zijn er als Bibliotheek voor lezen, leren, informeren en participeren. Iedereen moet mee kunnen doen in deze snel veranderende maatschappij, een computer kunnen gebruiken is daarbij noodzakelijk. Graag helpen we de inwoners van de Noord-Veluwe om zelfstandig met de computer of tablet te kunnen werken. Er is een uitgebreide computertraining voor beginners, Klik & Tik. Sinds kort is er ook een speciale training voor tablets, zowel Android als iPad. De Digisterker training is een waardevolle aanvulling op de andere trainingen, deelnemers krijgen echt meer kennis om te werken met de e-overheid”.

Ook Digisterker worden?
Belangstellenden voor de training Werken met de e-overheid of voor de beginnerscursus Klik & Tik (laptop/pc of tablet) kunnen zich aanmelden bij de servicebalie in de Bibliotheek of via onderstaande knop.