Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd zoveel mogelijk afstand van elkaar (geen handen schudden bv) | Was je handen vaak en hoest in je elleboog.

De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck

Gepubliceerd op: 13 juli 2021 13:43

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. Je hebt daar een DigiD voor nodig.

Vind je dit lastig of heb je hier vragen over? Bekijk een filmpje met uitleg, klik hier.

Bekijk voor betrouwbare informatie over de Coronacheck onderstaande drie sites met informatie van de overheid, over coronabewijs, testen voor je reis en coronacheck app en site.
Coronabewijs
Testen voor je reis
Coronacheck app en site

Heb je een QR code gemaakt? Via het vraagtekentje rechtsboven de QR code kun je zien welke gegevens in de QR code staan.  Lukt het niet? Kom naar de bibliotheek. Heb je een DigiD, neem die gegevens dan mee.