DigiSummer bij de Bieb

Gepubliceerd op: 13 juli 2017 11:25

Leuke digitale activiteit voor de kids! De zomervakantie is begonnen en daarom heeft de Bibliotheek Noord-Veluwe een leuke digitale activiteit voor kinderen uit groep 6, 7 en 8: programmeren met de Makey-Makey!

Met de Makey-Makey maak je een eigen toetsenbord en leer je hoe een stroomcircuit werkt en welke materialen er wel en niet geleiden. Je kunt zelfs piano spelen op een banaan!

Op dinsdagochtend 8 augustus in Elburg, dinsdag 15 augustus in Wezep en vrijdag 18 augustus in Epe, van 9.30 uur tot 11.00. Aanmelden is nodig omdat er maar voor een beperkt aantal kinderen plek is.

Meedoen? Meld je aan bij de servicebalie in de bibliotheek van je keuze tijdens de bemande openingsuren. Je hoort dan meteen of je mee kunt doen.

Deelname is GRATIS en lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.