Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

Gepubliceerd op: 21 februari 2019 14:12

Bibliotheekleden die meer informatie willen over het digitale aanbod van de bibliotheek, dat bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media, of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books of LuisterBieb kunnen terecht bij het Digitale spreekuur.

Digitaal spreekuur
Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dit spreekuur is ook voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.
De komende spreekuren zijn, steeds van 14.00 – 17.00 uur,:

• vrijdag 1 maart Wezep
  • maandag 4 maart Hattem