Digitaal spreekuur

Gepubliceerd op: 3 juli 2018 08:25

Hulp nodig bij het downloaden van de VakantieBieb? Dan biedt het digitaal spreekuur van de bibliotheek uitkomst!

Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dat spreekuur is ook voor vragen over het online reserveren van bibliotheek boeken, de bijna 20.000 e-books van de Bibliotheek, de LuisterBieb, het installeren van de Bibliotheek App, de online cursussen van de Bibliotheek of voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets en iPads. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis. De komende spreekuren zijn: maandag 2 juli Hattem, dinsdag 3 juli Elburg, woensdag 4 juli Heerde, donderdag 5 juli Epe, vrijdag 6 juli Wezep, steeds van 14.00 – 17.00 uur.