Doe mee aan de vakantiefoto actie!

Gepubliceerd op: 12 juni 2018 21:45

Lezen en vakantie horen voor veel mensen bij elkaar. Bij bibliotheek Noord-Veluwe is dat ook ieder jaar weer goed te merken. Tegelijk met de grote vakantie-uittocht, vindt er ook een grote uittocht plaats van bibliotheekboeken.

De bibliotheek is dan ook erg nieuwsgierig waar al die boeken naar toe gaan. Naar een ver tropisch vakantieoord? Naar de Noordkaap misschien? Of gewoon heerlijk in de tuin, onder het genot van een drankje en in de schaduw van een parasol? Laat zien waar en vooral hoe er gelezen wordt en maak kans op een mooie prijs. Uiteraard is een afbeelding met een e-book ook helemaal goed! De actie loopt tot en met 15 september.

Stuur maximaal 3 foto’s naar zomerfotonoordveluwe@outlook.com. Uit alle ingezonden foto’s wordt in september de mooiste 3 uitgekozen. De prijswinnaar mag een foto naar eigen keuze laten afdrukken op canvas t.w. van € 25,00. De 2e en 3e prijs is een boekenbon t.w. van resp. € 15,00 en € 10,00.

• Grotere bestanden kunnen via het gratis programma ‘’WeTransfer’’(www.wetransfer.com) verzonden worden
  • Foto’s dienen door uzelf dit jaar gemaakt te zijn
  • Foto’s inzenden onder vermelding van uw naam en woonplaats
  • Eventueel titel van de foto