Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus | Houd 1,5 meter afstand van elkaar. | Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. | Werk zoveel mogelijk thuis. | Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Helynn wint tekenwedstrijd Elburg

Gepubliceerd op: 2 september 2021 13:53

De 6-jarige Helynn v d Bosch uit Doornspijk heeft de tekenwedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe in de gemeente Elburg gewonnen.

Bij de tekenwedstrijd werden kinderen uit de onderbouw van het basisonderwijs uitgenodigd om de hoofdpersoon uit een boek dat ze deze zomer gelezen hebben te tekenen. Helynn tekende de hoofdpersonen uit het boek Aap & mol en de zon, van Gitte Spee. Met haar tekening heeft Helynn een zomers cadeautje gewonnen.

Bibliotheek Noord-Veluwe organiseerde deze wedstrijd voor onderbouw leerlingen om kinderen te stimuleren ook in de vakantie met boeken en lezen bezig zijn.