Voorwaarden en richtlijnen

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen. Lees meer

Hulp bij e-book vragen

Gepubliceerd op: 8 september 2020 09:53

Bibliotheekleden kunnen naast papieren boeken ook e-books en luisterboeken lenen. E-books en luisterboeken kunnen digitaal geleend worden.

Het registreren bij www.onlinebibliotheek.nl lukt niet iedereen direct, ook zijn er weleens vragen over het lenen of lezen/luisteren van de e-books of luisterboeken.

Vanaf nu bieden wij de mogelijkheid om op afspraak geholpen te worden met deze vragen. Wij proberen eerst om telefonisch het probleem op te lossen. Lukt dat niet dan wordt een afspraak gemaakt voor een bezoek aan een van de bibliotheekvestigingen. Uiteraard is het bezoek veilig en volgens de RIVM richtlijnen.