Jaarverslag enthousiast ontvangen

Gepubliceerd op: 10 juli 2017 17:25

Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe heeft de vijf wethouders in het werkgebied van de bibliotheek het jaarverslag 2016 overhandigd.

2016 was voor de Bibliotheek een jaar waarin activiteiten en projecten toenamen. Er is samenwerking gezocht met heel diverse partners en er zijn verbindingen gelegd tussen verschillende doelgroepen en culturen. Natuurlijk blijven de vestigingen op een moderne manier de collectie tonen en uitlenen. Het digitale aanbod (e-books, cursussen) is te vinden via de website van de bibliotheek. De inzet van vrijwilligers in de vestigingen en voor projecten als Taalpunt, VoorleesExpress en Klik & Tik is belangrijk.

De wethouders geven aan blij te zijn met de vele samenwerkingsverbanden van de bibliotheek en noemen de bibliotheek een vanzelfsprekende basisvoorziening.
Het jaarverslag is hier online te lezen.