Levendige presentatie over voeding, afvallen en gezondheid

Gepubliceerd op: 9 november 2018 14:11

Linda Nordholt, van Slank met Linda, heeft dinsdagavond een inspirerende lezing gegeven bij Bibliotheek Wezep.

Voor de bezoekers was het een hele interessante bijeenkomst, met veel informatie over voeding, met name over koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eten. Linda Nordholt gaf uitleg over wat je beter wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan. Er werden veel vragen gesteld waardoor het een levendige presentatie werd.

In de pauze waren er koolhydraatarme hapjes, waarbij verschillende bezoekers blij verrast waren dat kaas en worst passen in een koolhydraatarm menu. Na afloop van de lezing was er een verloting waarbij Linda Nordholt een exemplaar van een van haar boeken beschikbaar stelde. De aanwezigen konden hun mailadres achterlaten om een voorbeeld van een koolhydraatarm weekmenu te ontvangen.

De reacties van de bezoekers waren enthousiast. Op woensdag 14 november geeft Linda Nordholt dezelfde lezing in de Bibliotheek in Epe, aanvang 19.30 uur, kosten € 3,50. Aanmelden kan hier of via kaartverkoop aan de zaal.