Maak uw e-reader vakantieklaar!

Gepubliceerd op: 24 april 2019 20:51

Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan uw e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Noord-Veluwe om uw e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek. Dan is uw e-reader klaar voor de vakantie!

De hele maand mei hulp op afspraak
Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit ruim 22.000 e-books. Het grootste deel is ook geschikt voor e-readers. Om bibliotheek e-books op de e-reader te kunnen lezen is het nodig om eenmalig software te installeren op de laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe die hier hulp bij willen kunnen in mei op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Aanmelden afspraak
Wilt u zich aanmelden voor een afspraak? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop. U hoort daarna zo spoedig mogelijk op welk moment u langs kunt komen met uw e-reader, laptop en bijbehorende snoertjes om uw e-reader vakantieklaar te maken. U kunt zich ook aanmelden in de vestiging bij de servicebalie.

Ook spreekuur zonder afspraak
Iedere maand is er een digitaal spreekuur in Elburg, Epe, Hattem, Heerde en Wezep, waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen over de e-books, luisterboeken en apps van de bibliotheek. De komende spreekuren zijn op woensdag 1 mei Heerde, donderdag 2 mei Epe, vrijdag 3 mei Wezep, maandag 6 mei Hattem en dinsdag 7 mei Elburg, steeds van 14.00 – 17.00 uur.