Ook gastouders betrokken bij Voorleesdagen

Gepubliceerd op: 23 januari 2020 11:37

De Nationale Voorleesdagen zijn gestart. Ter gelegenheid daarvan heeft Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, aan de gastouders van Het Schaapje en De Toffe Peer het prentenboek Moppereend cadeau gegeven.

Beide gastouders zijn actief in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De gastouders vinden het fijn dat de Bibliotheek Noord-Veluwe op deze manier ook gastouders betrekt bij het ontwikkelen van leesplezier.

Volgens Hetty van de Weg is dat terecht “Ook gastouders besteden aandacht aan woorden, taal en lezen: ook voor de allerkleinsten! Bibliotheek en gastouders onderschrijven beiden het belang van voorlezen en liedjes zingen, kortom het op een leuke manier kinderen in aanraking brengen met taal.”