Opening door Wethouder Hospers van schoolbibliotheek Jan Jaspers

Gepubliceerd op: 17 maart 2018 12:32

Maandagmiddag 12 maart is de gloednieuwe schoolbibliotheek in de Jan Jaspers school feestelijk geopend door Wethouder Hospers. Door een bijzondere samenwerking tussen Edith Koridon van Cultuurplein Noord Veluwe, Karin Wolf van Bibliotheek Noord-Veluwe en Ingeborg van Raalte en Hermeline Pap van de Jan Jaspers school kan dit project plaats vinden.

Het doel van dit project is dat leerlingen in een doorgaande leerlijn literatuur in het curriculum betrekken. Einddoelen zijn onder meer plezier in lezen krijgen en verschillende genres boeken leren kennen.

Na een grappig toneelstukje met je ‘biebmiep’ zongen alle leerlingen het lied ‘boekenwurm’, waarop vervolgens Wethouder Hospers met hulp van enkele leerlingen het lint doorknipte van de nieuwe schoolbibliotheek, een prachtig initiatief!