Prijswinnaar Zomerfoto actie Bibliotheek Hattem

Gepubliceerd op: 8 oktober 2018 17:34

In de bibliotheek in Hattem heeft dhr. C. Mars de door hem gewonnen prijs in ontvangst genomen voor zijn inzending voor de Zomerfoto actie van de bibliotheek.

De Bibliotheek Noord-Veluwe was erg nieuwsgierig waar al die boeken tijdens de vakantieperiode naar toe gingen. Naar een ver tropisch vakantieoord? Naar de Noordkaap misschien? Of gewoon heerlijk in de tuin, onder het genot van een drankje en in de schaduw van een parasol? Wij vroegen vroeg waar en vooral hoe er gelezen werd en hier een foto van te maken en op te sturen.

Dhr. Mars heeft met zijn foto de derde prijs gewonnen, een boekenbon van 10 euro. Bij zijn foto maakte hij de opmerking “Hoezo? Gewoon vakantie met goede boeken achter de geraniums”.