Saamhorigheid bij computercursus bibliotheek

Gepubliceerd op: 5 maart 2020 10:11

Zeven Hattemers hebben woensdagochtend bij de bibliotheek het certificaat ontvangen voor hun succesvolle deelname aan de computercursus Klik & Tik. Zes van hen volgden de cursus voor de laptop/pc, een cursist volgde de iPad training.

De deelnemers ontvingen hun certificaat uit handen van Magda Dekker, teamleider bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. De deelnemers vertelden dat de cursus een succes was. Een van de deelnemers vertelde “Woorden die van toepassing zijn op de Klik & Tik cursus: saamhorig, gezellig, ontspannen sfeer.” Waarop een andere deelnemer aanvulde “Het is heel fijn om de cursus bij de bibliotheek te volgen; het is gemoedelijk en prettig om te beginnen met een kop koffie.” Een deelnemer die al meer cursussen heeft gevolgd geeft de trainers een compliment “Je wordt snel en deskundig geholpen”. Magda Dekker is tevreden “Bij de computercursus wordt gewerkt met kleine groepen cursisten, waardoor er veel aandacht voor iedere cursist is. Een ander voordeel van deze training is dat iedere cursist in zijn of haar eigen tempo kan werken. Fijn om te horen dat de deelnemers zo positief zijn!”

Het saamhorigheidsgevoel van de deelnemers gaat verder: op 11 maart is er bij de bibliotheek in Hattem een lezing “Veilig het internet op” waar alle deelnemers ook naar toe gaan. Deze lezing is ook toegankelijk voor belangstellenden die de computercursus niet gevolgd hebben. De lezing is op woensdag 11 maart, van 9.30-11.30 uur, bij bibliotheek Hattem, Daendelsweg 2, 8051DX Hattem.
Ook start in Hattem op 9 april een Digisterker cursus, werken met de e-overheid.

De computer- en tabletcursus Klik & Tik en de Digisterker cursus worden in meerdere plaatsen gehouden, bij voldoende deelnemers start de training.