Voorwaarden en richtlijnen

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen.

Spreekuur

Gepubliceerd op: 28 september 2020 10:30

Om haar activiteiten nog beter op het publiek af te stemmen, houdt de bibliotheek Noord-Veluwe in de maand oktober spreekuur in haar vestigingen. Mensen kunnen langskomen om aan te geven waar ze behoefte aan hebben. Bepaalde workshops bijvoorbeeld, lezingen of andere activiteiten.

Bibliotheek-directeur Hetty van de Weg: ,, De bibliotheek heeft een belangrijke taak als ontmoetingsplek waar mensen kunnen blijven leren en zich verder kunnen ontwikkelen. We hebben natuurlijk al programma's die wat dat betreft hun succes hebben bewezen, denk aan onze digitale vaardigheid-cursussen, maar we willen niet achterover leunen.

We zijn al met nieuwe zaken bezig, maar willen ook het oor te luisteren te leggen in de samenleving. Wat speelt er? Waar is behoefte aan? Wat wordt gemist? Waar wil men meer van? Noem maar op. We gaan het vragen middels spreekuren op 9 locaties van de Bibliotheek Noord-Veluwe. "

• maandag 12 oktober van 10-12 uur in Epe
  • dinsdag 13 oktober van 14-16 uur in Vaassen