Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd zoveel mogelijk afstand van elkaar (geen handen schudden bv) | Was je handen vaak en hoest in je elleboog.

Stop Motion workshop bij Bibliotheek Noord-Veluwe

Gepubliceerd op: 17 augustus 2021 14:18

Voor leerlingen van groep 7 en 8 is er aan het einde van de zomervakantie nog een hele bijzondere activiteit bij de Bibliotheek Noord-Veluwe: een workshop Stop Motion.

Stop Motion is eigenlijk al een hele oude filmtechniek. Hoe het werkt? Je maakt verschillende foto`s na elkaar en die speel je vervolgens achter elkaar af. Zo maak je je eigen Stop Motion animatiefilm.

Deelnemers gaan aan het werk alsof ze filmregisseur zijn. Ze bedenken een verhaal, kiezen hun acteurs en maken op die manier hun eigen animatiefilm. De deelnemers wordt aangeraden om thuis alvast een verhaal te bedenken. Ook kunnen ze hun eigen rekwisieten van huis meenemen om in de animatiefilm te gebruiken.

Data en plaats:

• Woensdag 18 augustus Epe, 14 uur