Taalvrijwilligers gezocht in Epe en Vaassen!

Gepubliceerd op: 8 maart 2018 17:33

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. In maart start de nieuwe training voor taalvrijwilligers bij Bibliotheek Noord-Veluwe. De training bestaat uit vier dagdelen. De training voor nieuwe taalvrijwilligers wordt gehouden bij de bibliotheek in Vaassen, op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur. De lesdagen zijn maandag 26 maart en dinsdag 3, maandag 9 en maandag 16 april.

De training is voor nieuwe taalvrijwilligers van de Taalpunten in Epe en Vaassen.

Taalvrijwilligers helpen bij het Taalpunt. Bij het Taalpunt kan iedereen terecht die beter wil leren lezen, schrijven of spreken. Bij het Taalpunt wordt gekeken wat iemand wil leren en daar wordt een passende cursus, taalgroep of taalcoach bijgezocht. De taalvrijwilligers worden ingezet als taalcoach na de training.

Aanmelden voor de trainingen of meer informatie vragen kan door langs te komen bij Taalpunt Vaassen op maandag van 17 – 19 uur of bij Taalpunt Epe op woensdag van 10 – 12 uur of via een mail naar taalpuntepe@bibliotheeknoordveluwe.nl.
kijk hier voor meer informatie over de Taalpunten.