Taalvrijwilligers gezocht in Hattem, Wapenveld en Heerde!

Gepubliceerd op: 23 februari 2018 09:30

In maart start de nieuwe training voor taalvrijwilligers bij Bibliotheek Noord-Veluwe. De training bestaat uit vier dagdelen. De training voor nieuwe taalvrijwilligers wordt gehouden bij de bibliotheek in Wapenveld in de Hof van Cramer, op donderdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. De lesdagen zijn 22 en 29 maart en 5 en 12 april.

De training is voor nieuwe taalvrijwilligers van de Taalpunten in Wapenveld, Hattem en Heerde.

Taalvrijwilligers helpen bij het Taalpunt. Bij het Taalpunt kan iedereen terecht die beter wil leren lezen, schrijven of spreken. Bij het Taalpunt wordt gekeken wat iemand wil leren en daar wordt een passende cursus, taalgroep of taalcoach bijgezocht. De taalvrijwilligers worden ingezet als taalcoach na de training.

Aanmelden voor de trainingen of meer informatie vragen kan door langs te komen bij Taalpunt Wapenveld op woensdag van 15 – 17 uur, bij Taalpunt Heerde op dinsdag van 10 – 12 uur of bij Taalpunt Hattem op dinsdag van 14 - 16 uur of via een mail naar taalpuntheerde@bibliotheeknoordveluwe.nl, waarna Taalpuntdocent Joke Scholten een afspraak maakt.