Wij zijn maandag 6 juni (2e Pinksterdag) gesloten

Veel interactie bij lezing Nathasja Schadron in Vaassen

Gepubliceerd op: 29 april 2022 12:18

Nathasja Schadron hield in de bibliotheek in Vaassen een lezing over haar boek Morgen zal het vrede zijn. In een vrijwel uitverkochte bibliotheek vertelde Nathasja Schadron over haar autobiografische boek, over haar persoonlijke ervaringen met reïncarnatie en over reïncarnatie in het algemeen.

Het zeer gemêleerde publiek stelt veel vragen naar aanleiding van de interactieve presentatie van Nathasja Schadron. De aanwezigen zijn erg belangstellend en geïnteresseerd. Soms wordt er ademloos geluisterd.

“Morgen zal het vrede zijn” vertelt het opmerkelijke levensverhaal van Nathasja Schadron. Op 17 april 1945 wordt Vaassen, waar Nathasja 26 jaar later ter wereld komt, na vijf lange oorlogsjaren bevrijd van het naziregime. Terwijl daar de herwonnen vrijheid wordt gevierd, wordt op dat moment aan de andere kant van het land, in de duinen bij Bloemendaal, een jonge vrouwelijke verzetsstrijder gefusilleerd. De levens van Nathasja en de jonge verzetsstrijdster lijken op miraculeuze wijze met elkaar te zijn verbonden.