Veel interactie bij workshop 'Veilig het internet op'.

Gepubliceerd op: 10 mei 2019 14:11

De workshop 'Veilig het internet op', die Bibliotheek donderdag in de Marke organiseerde, leverde enthousiaste reacties op. Docent Jacob Wubs sprak met veel kennis van zaken over het onderwerp.

De deelnemers waren dan ook één en al oor en er werden door de deelnemers de nodige aantekeningen gemaakt. Ook werden er diverse vragen gesteld door de deelnemers. De deelnemers waren erg enthousiast en vonden de informatie die Jacob Wubs met hen deelde erg leerzaam. Valse e-mails, foute websites, veilig wachtwoordgebruik en phishing herkennen waren een paar van de besproken onderwerpen.

Op dinsdagavond 28 mei organiseert de Bibliotheek dezelfde workshop in Epe. Er kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Voor meer informatie en aanmelden zie onderstaande knop.