Walk&Talk Heerde start 5 april

Gepubliceerd op: 29 maart 2018 18:27

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomsten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Donderdag 5 april gaat Walk&Talk Heerde van start.

Het onderwerp is Netwerken. Marieke Kanis van Bibliotheek Noord-Veluwe geeft informatie over het belang van netwerken. Lang niet alle vacatures zijn zichtbaar. Fysiek en online netwerken is belangrijk om te worden geïnformeerd over vacatures.

Na de informatie over netwerken kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij het Gildenhus en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Het Gildenhus is te vinden aan de Wilhelminalaan 59, 8181 BA Heerde, parkeren en ingang aan de achterzijde van het gebouw.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.