Wedstrijd: Maak een Ruimtevaartuig!

Gepubliceerd op: 20 augustus 2019 07:57

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Reis mee!‘ Reis jij ook mee? Voor iedereen op de basisschool: leef je uit en maak je eigen ruimtevaartuig! Alles kan en mag: klein & groot. Het maakt niet uit van welk materiaal je het maakt: alles is goed!

Lever je ruimtevaartuig TIJDENS de Kinderboekenweek, dus tussen 2 en 13 oktober, in bij de bibliotheek voorzien van je naam, in welke groep je zit, je leeftijd en je telefoonnummer.

Wie weet win jij dan entreekaartjes voor het Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad!

Als je in de herfstvakantie naar Aviodrome gaat kun je zelfs meedoen met de Space Academy en je ruimtebrevet halen!

Zit je in groep 7 of 8, dan kun je ook meedoen met onze workshop 3D Hologram & projector maken!