Weer vijf trotse tabletgebruikers bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 november 2019 16:45

Opnieuw vijf trotse cursisten bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. Zij hebben donderdagavond in het Wijkontmoetingscentrum 'Hart van Thornspic' in Doornspijk hun certificaat voor de Klik & Tik tablettraining ontvangen.

Een tablet is volgens de cursisten handig en leuk: “De tablet is makkelijk mee te nemen en je kunt foto’s kijken, muziek luisteren, recepten uitzoeken, fietsknooppuntroutes samenstellen en spelletjes zoals Patience doen “.

Bij het ontvangen van het certificaat prezen ze trainer Janny Bultman als een goede docent, die veel weet en geduldig is. Ze hebben veel geleerd en bovendien was de training van vijf avonden heel gezellig.

Janny Bultman geeft al enkele jaren Klik & Tik laptop trainingen, en ook deze tablet training geeft ze graag “Ik hou ervan om digitale ontwikkelingen met anderen te delen. Er kan zoveel. Ik laat bijvoorbeeld Pinterest zien, appjes, recepten, spelletjes en YouTube. Cursisten kunnen dan zelf een keus maken wat ze leuk en handig vinden.”

Voor meer informatie over de tablet- en computertrainingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen belangstellenden terecht bij de medewerkers van de bibliotheek of kijk hier op deze pagina.