Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd zoveel mogelijk afstand van elkaar (geen handen schudden bv) | Was je handen vaak en hoest in je elleboog.

Winnares vakantiepakket bibliotheek

Gepubliceerd op: 13 augustus 2021 11:04

Tessa Steenkamer (7 jaar) uit Hattem is de winnares van een van de twee vakantiepakketten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Tessa is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Tessa is blij met haar prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft deze zomer, tot 1 september, een actie voor kinderen van 0-12 jaar. Ouders die naar de bibliotheek komen om hun kind als nieuw lid in te schrijven betalen geen inschrijfgeld (online worden wel de inschrijfkosten in rekening gebracht). De kleintjes van 0-2 jaar ontvangen bovendien het BoekStart koffertje met twee leuke boekjes, de grotere kinderen een vrolijk oranje rugtasje. Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek Noord-Veluwe gratis. Dus gratis boeken, e-books en luisterboeken lenen.

Onder de ruim 100 nieuwe leden die voor 1 augustus zijn ingeschreven heeft de bibliotheek twee vakantiepakketten verloot. Tessa is een van de winnaars en heeft haar pakket in de bibliotheek in Hattem in ontvangst genomen.