Bezoekers weer welkom!

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen. Lees meer

Vacature: Medewerker Klantcontacten

Ben jij gastvrij en klantgericht, enthousiast, (digi)taalvaardig, vrolijk en representatief? Zoek je een gevarieerde baan waarbij je met jong en oud werkt?

Stichting openbare basisbibliotheek Noord-Veluwe zoekt een Medewerker Klantcontacten voor 18 uur per week per 1 oktober 2020.

Het gaat om een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging

De Bibliotheek Noord-Veluwe biedt de inwoners van de gemeenten Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe een prettige en klantvriendelijke basisvoorziening voor lezen, leren, informeren en participeren. Zij verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, lenen, taal, leren, werken en persoonlijke ontwikkeling. Een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud.

Jij bent de gastvrouw/heer van de Bibliotheek. Je helpt bezoekers op weg in zowel het digitale als het fysieke media–aanbod en ondersteunt ze waar nodig bij de zelfservice. Ook attendeer je de bezoekers op de programmering en activiteiten van de Bibliotheek. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van de collectie. Je onderhoudt contacten met collega’s over doorverwijzing van leners/bezoekers. Je ondersteunt bij publieksactiviteiten en de uitvoering van activiteiten op het gebied van educatie en participatie voor jong en oud.

Heb je een brede algemene belangstelling, ben je gastvrij en klantgericht, (digi)taalvaardig, actief, vrolijk en representatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij hebt

• Mbo opleiding, werk- en denkniveau
  • Affiniteit met het basisonderwijs
  • Ervaring in een gastvrije werkomgeving
  • Uitstekende representatieve en communicatieve vaardigheden
  • Klantgerichte houding, pro-actief, zelfstandig en creatief
  • Flexibiliteit ten aanzien van de invulling van uren en locaties
  • Bereidheid in alle gemeenten van het werkgebied (Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek) ingezet te worden

Wij bieden

• Dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng
  • Klantgericht en enthousiast team
  • Marktcomformsalaris schaal 4/5 cao Openbare Bibliotheken
  • Een dienstverband voor in 1e instantie een jaar

Herken je jezelf in het profiel? Enthousiast? Reageer vóór 28 augustus 2020 door je sollicitatiebrief te sturen naar secretariaat@bibliotheeknoordveluwe.nl onder vermelding van vacature 2002.

Wil je nog meer weten over de functie, dan kun je informatie inwinnen bij Magda Dekker (mdekker@bibliotheeknoordveluwe.nl; 06 13101266).
De eerste gesprekken vinden plaats in week 36.