Vacature Medewerker klantcontacten

Stichting Openbare Basisbibliotheek Noord-Veluwe zoekt een Medewerker klantcontacten voor 12 uur per week.

Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Bibliotheek Noord-Veluwe biedt de inwoners van de gemeenten Elburg, Epe, Hattem, Heerde en Oldebroek een prettige en klantvriendelijke basisvoorziening, inspiratiebron en ontmoetingsplek voor lezen, leren en informeren. De Bibliotheek Noord-Veluwe biedt educatieve activiteiten rond leesbevordering, leesplezier en mediawijsheid en bereikt daarmee bijna alle basisscholen in het werkgebied.
Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden:

• Je promoot de dienstverlening van de bibliotheek, je adviseert en informeert de klanten;
  • Je brengt de (digitale) collectie op een aantrekkelijke manier onder de aandacht;
  • Je ontvangt bezoekers en draagt bij aan een aangenaam verblijf in de bibliotheek;
  • Je hebt regelmatig contact met het onderwijs. Je begeleidt groepen (van peuters tot pubers). Je biedt een educatief programma aan en enthousiasmeert de jeugd tot lezen. Je ondersteunt en voert mediawijsheid- en leesbevorderingsactiviteiten uit.
  • Je leidt volwassenen rond en participeert tijdens diverse activiteiten die met lezen, leren en informeren te maken hebben.

De bibliotheek Noord-Veluwe vraagt

• Een opleiding op MBO-niveau;
  • Kennis van digitale ontwikkelingen op het vlak van lezen, leren en informeren;
  • Didactische vaardigheden;
  • Klantgerichte houding, pro-actief, zelfstandig, creatief, oplossingsgericht;
  • Uitstekende representatieve en communicatieve vaardigheden;
  • Flexibele opstelling ten aanzien van werktijden;
  • Bereidheid in alle gemeenten van het werkgebied (Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek) ingezet te worden;
  • Rijbewijs.

De bibliotheek biedt
Een salaris conform CAO openbare bibliotheken
In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar.
Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Verdere informatie over deze vacature kan worden opgevraagd bij mevrouw Magda Dekker, bereikbaar op telefoonnummer 06-13101266. U kunt uw sollicitatiebrief tot uiterlijk 18 januari 2019 sturen naar: Bibliotheek Noord-Veluwe, t.a.v. secretariaat, Stationsstraat 16, 8161 CR te Epe of per e-mail naar secretariaat@bibliotheeknoordveluwe.nl onder vermelding van ‘vacature 1901’.