Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden. 

Pas kwijt?
Voor een duplicaatpas kunt u terecht bij uw bibliotheekvestiging, dit kan niet online.
Zie Tarieven voor de kosten.

Doorlopende machtiging

Legitimatie

Bij inschrijven voor het lidmaatschap in de vestiging of bij het afhalen van uw pas bij online inschrijven dient u zich te legitimeren. Kinderen onder de 16 jaar kunnen alleen worden ingeschreven met toestemming van een ouder/verzorger. Bij aanmelding als gastlener dient u zich te legitimeren.

Tarieven

Wijzigen gegevens

Catalogus problemen

De catalogus geeft bij sommige leners problemen. Boeken kunnen niet verlengd of gereserveerd worden en er is soms geen overzicht van beschikbare materialen. Als u afsluit en het later opnieuw wilt proberen komen de gegevens soms wel goed door. Mocht dat nog niet lukken volg dan de onderstaande stappen.

Serviceformulier

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u ideeën, suggestie of een klacht, dan is het goed om dat aan ons door te geven. Hieronder kunt u uw wens, suggestie of klacht kwijt.