Word lid

Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden. 

Pas kwijt?
Voor een duplicaatpas kunt u terecht bij uw bibliotheekvestiging, dit kan niet online.
Zie Tarieven voor de kosten.

Doorlopende machtiging

Oplossingen bij wachtwoord problemen

Bij het aanmaken van het nieuwe wachtwoord kunnen een aantal dingen misgaan. Hierbij mogelijke oplossingen voor de problemen:

Geen mail ontvangen:
- Check de ongewenste mail
- Als ook daar geen mail is, dan staat uw mailadres niet goed in onze ledenadministratie. Laat uw mailadres wijzigen in de bibliotheekvestiging

Link in mail werkt niet
- Probeer een andere browser (Google Chrome, Internet Explorer)
- Sluit de browser af na het klikken op “wachtwoord vergeten”, ga naar de mail, klik op de link en open op die manier internet
- Check of de pop-up blokkering uit staat
- Check of de capslock uit staat
- Verwijder de cookies, zie voor uitleg: https://www.seniorweb.nl/artikel/cookies-verwijderen
- Verwijder de browsergeschiedenis

Niet mogelijk om te reserveren met het nieuwe wachtwoord
- check of uw wachtwoord aan de voorwaarden voldoet: dit wachtwoord moet uit minimaal 8 en maximaal 15 tekens bestaan. Tevens moet het ten minste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en één van de volgende tekens .!#$%+-/=?{|}@ bevatten.

Blokkade door meer dan vijf keer een foutief wachtwoord ingeven of meer dan vijf keer proberen het wachtwoord te wijzigen
- Deze blokkades worden enkele malen per dag opgeheven, probeer het later nogmaals.
 

Legitimatie

Bij inschrijven voor het lidmaatschap in de vestiging of bij het afhalen van uw pas bij online inschrijven dient u zich te legitimeren. Kinderen onder de 16 jaar kunnen alleen worden ingeschreven met toestemming van een ouder/verzorger. Bij aanmelding als gastlener dient u zich te legitimeren.

Tarieven

Wijzigen gegevens

Catalogus problemen

De catalogus geeft bij sommige leners problemen. Boeken kunnen niet verlengd of gereserveerd worden en er is soms geen overzicht van beschikbare materialen. Als u afsluit en het later opnieuw wilt proberen komen de gegevens soms wel goed door. Mocht dat nog niet lukken volg dan de onderstaande stappen.

Serviceformulier

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u ideeën, suggestie of een klacht, dan is het goed om dat aan ons door te geven. Hieronder kunt u uw wens, suggestie of klacht kwijt.

Zo ontvang je onze mail

Als je het idee hebt dat onze mail niet aankomt dan kun je ons toevoegen aan je lijst met veilige afzenders.

Omdat iedere provider (outlook, gmail, enz) een eigen werkwijze heeft kunnen we hier geen algemene handleiding geven.

Zoek in Google of een andere zoekmachine op “lijst veilige afzenders maken” en zoek de handleiding voor jouw mailprovider.

Voeg het mailadres of domein www.sambis.nl toe, dat is het adres/domein van waaruit onze mails met berichten over klaarstaande reserveringen of niet ingeleverde materialen worden verzonden.