Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

De DigiHulplijn

Lukt het niet?

Videobellen met familie, online bankieren of boodschappen bestellen? Het is fijn om digitaal mee te kunnen doen, maar het kan ook lastig zijn. Zeker als je op jezelf bent aangewezen en niet goed weet waar je moet beginnen.

De DigiHulplijn is er om jou te helpen met al jouw vragen over je computer, laptop, smartphone en/of tablet. Het gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur. Bel: 0800-1508

Vertrouw je het niet?

Twijfel je over een melding op je scherm? De DigiHulplijn is er om te helpen met alle vragen over je computer, laptop, smartphone en/of tablet.

Hoe werkt het?

Bij de DigiHulplijn helpen getrainde, ervaren vrijwilligers je met veel plezier en geduld. Voor iedere vraag en zo vaak als je wilt.

CoronaMelder

Wil je graag de CoronaMelder gebruiken, maar weet je niet hoe? De DigiHulplijn is er om te helpen. Bij de DigiHulplijn helpen getrainde, ervaren vrijwilligers je met veel plezier en geduld.

We helpen je verder

Bel gratis met 0800 1508

Voor de omgeving

Het is voor sommige mensen best spannend om een digitaal apparaat te gebruiken. De DigiHulplijn is er om te helpen bij alle vragen over de computer, laptop, smartphone en/of tablet.

Het gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur. Bel: 0800-1508. Deel het nummer vandaag nog met iemand in jouw omgeving.